WOLF METALL

Ko smo mi?

Dvojica bivših sportista koji su svoj duh i energiju posle sportske karijere okrenuli prema metalu.

Zašto metal?

Materijal koji je čvrst i postojan a ujedno i lep za obradu, koji nam je dao mogućnost da izrazimo našu sportsku energiju i snagu u konačan proizvod i da ga ponudimo svima kojima je potreban.

Zašto Wolf?

Planina Zlatar je vekovima mesto gde žive Vukovi u simbiozi sa nama ljudima, a kao i Vuk koji ima svoj čopor tako i mi imamo svoj Tim ljudi koji zajedno rade i stvaraju.

Vizija?

Stvaranje kvalitetnog proizvoda od metala kroz vredan timski rad, uz ispunjavanje svih normi kvaliteta izrade po najvišim EU standardima, ispunjavanje uslova Zelene proizvodnje uz maksimalno očuvanje prirode, pomoć lokalnoj zajednici i društvu u celini.

Zašto Wolf Metall?

Sa velikim iskustvom u metalopreradjivačkoj industriji naš visoko obučen i iskusan tim isporučuje projekte obrade metala po meri nizu klijenata širom Srbije i Evrope.

Sav naš rad dolazi sa potpunom garancijom kvaliteta izrade i montaže i radimo sa vama od ideje do završetka kako bismo osigurali da dobijete tačno ono što želite, u unapred dogovorenom roku, i po cenama koje ćete voleti koliko i krajnji proizvod.